Ramona Wathne

Navn: Ramona Wathne
Alder: 22
Hjemsted: Bjerkvik
Yrke: Medierådgiver i Fremover

Ramona, som opprinnelig er født og oppvokst i Bjerkvik, er tilbake etter tre år med studier i Trondheim. Med en bachelor i markedsføringsledelse fra BI og utplassering hos Hensikt Trøndelag i bagasjen fikk hun fast stilling som medierådgiver i Fremover. På fritiden liker hun å være sosial med venner og kollegaer, være ute i naturen og trene.

 

Hvorfor valgte du å flytte til Narvik?

- Etter jeg var ferdig å studere søkte jeg jobb både i Trondheim og i Oslo. Da stillingen i Fremover dukket opp tipset familien meg om denne og jeg søkte. Jeg hadde jo tenkt å komme tilbake på et tidspunkt, men at en passende jobb skulle dukke opp i Narvik så fort hadde jeg ikke forventet. Å få jobbe med noe som er så relevant for studiene var en mulighet jeg ikke kunne la gå.

 

Hvordan opplevdes det å komme hjem igjen?

- Etter at man har bodd et annet sted i tre år, merker jeg at jeg setter mer pris de lokale godene i Narvik som jeg tidligere tok som en selvfølge. Det tok litt tid å venne seg til en ny hverdag. Men jeg trives veldig godt både på jobben og fritiden. Jeg har blitt veldig godt tatt imot i Fremover og trives kjempegodt med mine kollegaer.

 

Hva er det beste med å bo i Narvik?

- Positiviteten! Jeg synes det har skjedd mye på bare de tre årene jeg har bodd i Trondheim. Det er artig å være en del av næringslivet som er fremoverlent og har et felles ønske om å gjøre Narvik bra. Når det skjer noe positivt, er det en felles seier. Det er bra at Narvik tør å satse på unge nyutdannede mennesker. I tillegg er det tryggheten og nærheten til naturen og familien som er fint med å bo her.

 

Narvik oppsummert – hvordan vil du beskrive det, og hva vil du si til de som sitter med tanken om å flytte hit?

- Mye er nevnt ovenfor. Men kort sagt, Narvik er en positiv by i utvikling. Dersom du vurderer å flytte hit, gjør det! Vær åpen for at Narvik kan være noe for deg.