10 des | Utendørs verdenspremiere på Kampen om Narvik

Kl. 1600: Snekker Andersen og julenissen.
Kl. 2045: Verdenspremiere på Kampen om Narvik

Kino på torvet ❤

I samarbeid med Aurora kino inviterer Sparebanken Narvik, Nordkraft, LKAB, Bane Nor og Fremover til utendørs verdenspremiere på Kampen om Narvik.

Endelig er dagen kommet og det er en glede for oss å få invitere til gratis utendørs førpremiere på storfilmen Kampen om Narvik.

>> Lørdag 10. desember kl. 20:45. Dørene åpner klokken 20:00. 

I samarbeid med OMT BBL inviterer vi til gratis utendørsvisning av familiefilmen Snekker Andersen og julenissen på torvet i Narvik.

>> Lørdag 10. desember kl. 16:00. Dørene åpner klokken 15:00. 


BLI MED - Skap liv i Narvik sentrum lørdag 10. desember ❤

Alle samarbeidspartnere i dette prosjektet kommer til å bidra med å skape god stemning og aktivitet i bybildet i forbindelse med begge visningene. 

Vi forventer at mange mennesker kommer til å trekke til sentrum i løpet av hele dagen. Mange kommer sikkert til å legge julehandelen før familieforestillingen. Andre kommer til å ønske å ta en matbit og være sosiale før visningen av Kampen om Narvik.

Vi inviterer alle som ønsker det til å skape premieremagi både innomhus og utomhus. Vi lar oss begeistre av å stå sammen og lar oss inspirere av tanken på at alle kan få være godt vertskap denne helgen.

La dere inspirere av kjærlighet og hjerterom! By inn til en kopp gløgg og pepperkaker eller kanskje et ekstra godt tilbud på hjertesjokolader? Kanskje har noen lyst å ha åpent litt lenger på lørdag eller gjør noe helt annet som kan skape merverdi for dere som bedrift. Vi ønsker alle initiativ velkommen og gleder oss til å vise frem et pulserende og inkluderende sentrum.

Fortell oss gjerne hva dere gjør slik at vi kan fortelle det videre. 

Med vennlig hilsen
Renee Katrin Bjørstad
Eventansvarlig Aurora kino Iks
Kinosjef Aurora kino Narvik
Telefon 4049 5113
Epost: renee@aurorakino.no