Kalender "Trivsel i Narvik"

Her legger vi fortløpende ut info om lavterskeltilbud - turer, arrangementer, aktiviteter for barn for enslige voksne, unge og eldre eller hele familien.

På kalender
14.01.202109:37 Hilde M. Normark | NRNF

Med prosjektet "Trivsel i Narvik" ønsker Narvik kommune å formidle og synliggjøre hva bolyst er for alle innbyggere ved å skape en sterkere fellesskapsfølelse og fremme sosial tilhørighet.

¤  Ut på tur m/Narvik Unge Sanitet

Vi inviterer med på Kløvertur, hver siste torsdag i mnd kl 19:30. Kløvertur er en aktivitet som passer for alle aldre, uansett funksjonsnivå. Tilbudet er gratis og krever ikke påmelding. Oppmøtested og rute vil variere og bli annonsert fra foreningen Facebook-side. Bli med på tur i trivelig selskap! Kontaktinfo: Facebookside, narvikungesanitet@gmail.no, tlf.: 94276087.

¤ Ankenes Blandakor inviterer til besøk og sangøvelse

Ønsker velkommen til besøk og sangøvelse. Vi øver på Narvik Ungdomsskole hver torsdag fra kl. 18.30 - 21.00. Kontaktinfo: Facebooksideankenesblandakor@gmail.com, tlf.: 95158058.

¤ Midtre Hålogaland Friluftsråd 

Noen tips:

Konkurranse:
Årets første konkurranse er i gang! Vi har plukket ut tre nye turer i hver kommune i regionen, så nå er det seks turer som ligger klare for å brukes. Det du må gjøre er å melde deg på konkurransen "Mørketidslys" med din Tellturbruker eller opprette bruker i TellTur for deretter å melde deg på konkurransen. Alle turene er åpne fra nå og frem til 28. februar. Premier trekkes blant de som har gått mer enn 10 ulike turer i perioden. Snør på deg tur(pigg)skoene og kom deg ut på tur! 

¤ Narvik Sittedans

Et tilbud til hjemmeværende som ikke er så sprek i føttene lenger, men trenger bevegelse til god musikk, og til et sosialt fellesskap. Når "Korona" tillater det har vi sitte-dans på Jernbanens Musikkorps Kulturhus sine lokaler hver torsdag fra kl 11-13. Kontaktinfo: kariholm@online.no - tlf.: 91884302 

¤ Ofoten taekwon-Do klubb

Kampsporten Taekwon-Do. Ta turen innom oss på Skistua skole. Barn tirsdag og torsdag 17.00-18.00. Junior/Senior mandag 19.00 og tirsdag/torsdag 18.00-19.00. Kontaktinfo: Nettsideitfofottaekw@aol.com- tlf.: 90088893
 

 Flere aktiviteter underveis...

Her kan du dele aktiviteter: