Kalender "Trivsel i Narvik"

Her legger vi fortløpende ut info om lavterskeltilbud - turer, arrangementer, aktiviteter for barn for enslige voksne, unge og eldre eller hele familien.

Med prosjektet "Trivsel i Narvik" ønsker Narvik kommune å formidle og synliggjøre hva bolyst er for alle innbyggere ved å skape en sterkere fellesskapsfølelse og fremme sosial tilhørighet.

Vi deler aktiviteter fortløpende her:  

  

¤ Bjerkvik Danseforening

Seniordans for folk i alle aldre. Vi danser på Bjerkvik skole torsdager kl 1900. Du kan møte med eller uten partner. Veklommen. Kontaktinfo: scmarit@gmail.com, tlf: 41461965.

¤ Sangvirkelaget

Vi er et trivelig blandet kor, som øver hver onsdag fra kl. 19.00-21.00 i musikkrommet på Frydenlund skole. Vi tar gjerne i mot nye medlemmer. Kom å syng med oss! 
Kontaktinfo: Facebooksidelenebre57@gmail.com, tlf: 90919539.

¤ Puls Musikkverksted, Ballangen

Fritidsaktivitet innen utøvelse av musikk. Øvingsfelleskap, konsertarrangør. Øvinger ettermiddager mandag-torsdag. Kontaktinfo: FacebooksidePulsmusi@online.no, tlf: 97025252.

¤ Narvik Skøyteklubb

Klubben tilbyr skøyteaktiviteter på Fagernes idrettsbane som er åpen hele døgnet og ingen inngangspenger. Her kan barn, ungdom, voksne og familier trene eller boltre seg på isen. Det finnes bålpanne for grilling. Banen er åpen når kuldegradene gjør det mulig å islegge, normalt i perioden begynnelsen av desember og ut mars. Det arrangeres skøyteskole for barn og ungdom. Mulighet for lån/leie av skøyter. Nærmere info når banen er islagt.
Kontaktinfo: Facebooksideolafspetter@gmail.com, tlf. 90953201.  

¤ Ankenes Blandakor inviterer til besøk og sangøvelse

Ønsker velkommen til besøk og sangøvelse. Vi øver på Narvik Ungdomsskole hver torsdag fra kl. 18.30 - 21.00. Kontaktinfo: Facebooksideankenesblandakor@gmail.com, tlf.: 95158058.

¤  Ut på tur m/Narvik Unge Sanitet

Vi inviterer med på Kløvertur, hver siste torsdag i mnd kl 19:30. Kløvertur er en aktivitet som passer for alle aldre, uansett funksjonsnivå. Tilbudet er gratis og krever ikke påmelding. Oppmøtested og rute vil variere og bli annonsert fra foreningen Facebook-side. Bli med på tur i trivelig selskap! Kontaktinfo: Facebookside, narvikungesanitet@gmail.no, tlf.: 94276087.

¤ Midtre Hålogaland Friluftsråd 

Noen tips:

¤ Narvik Sittedans

Et tilbud til hjemmeværende som ikke er så sprek i føttene lenger, men trenger bevegelse til god musikk, og til et sosialt fellesskap. Når "Korona" tillater det har vi sitte-dans på Jernbanens Musikkorps Kulturhus sine lokaler hver torsdag fra kl 11-13. Kontaktinfo: kariholm@online.no - tlf.: 91884302 

¤ Ofoten taekwon-Do klubb

Kampsporten Taekwon-Do. Ta turen innom oss på Skistua skole. Barn tirsdag og torsdag 17.00-18.00. Junior/Senior mandag 19.00 og tirsdag/torsdag 18.00-19.00. Kontaktinfo: Nettsideitfofottaekw@aol.com- tlf.: 90088893
 

Se også tilbud i regi av Narvik kommune
Friskliv og mestring i Narvik

Her kan du dele aktiviteter: